Interiør-søm

 

Interiør-søm er en del av “soft furnishing” faget som innbefatter blant annet så  kalt “window treatments”, “bedtreatments” og assesorier som puter, lampeskjerm, bordduker, spisebrikker og annet.De gamle gardinene eller trekk til putene er slitte og trenger å fornyes eller kanskje ønsker du deg noe nytt som passer bedre inn i helheten av hjemmet ditt?  Ved hjelp av nye stoffer kan du gi ditt hjem et helt nytt personlig preg.  Stil til “soft furnishing” har  forandret seg gjennom tiden, akkurat som i moteverden. Men de grunnleggende teknikkene for å sy til disse har blitt godt bevart og utviklet. Jeg har alltid vært begeistret av kultur og den lange tradisjonen av gardiner-søm faget i England. Derfor valgte jeg å dra dit for å ta en individuell læring hos en mester.

Du har behov for nye gardiner ? Med fôr eller uten, med bånd eller med maljer?  Ønsker du liftgardiner, med pil eller uten pil? Noe nye pynteputer som passer til sofaen og interiøret i hjemmet ditt? Det finnes ulike stiler, men det er sikkert en stil som passer til ditt hjem. Usikker? Kontakt meg gjerne.

Jeg benytter gardinstoff og tilbehør fra ulike leverandører og tilbyr hjemmebesøk med stoff til kunder som benytter seg av mine tjenester, mens hvis det bare dreier seg om befaring/konsultasjon så faktureres dette på timebasis

Søm Gardiner

Det var litte Gardiner søm undevisning på skole.  Men ettersørsen  for slik oppdragelse er stor. Det er få som i dag  kan virkelig syr gardiner på profesjonell og handverksmessig måte  når nesten alt er feridg syd på fabriken.  Nesten ingen kan gi slik opplæring eller undervisning på denne helle..  det tilbuds manges gardiner kurs i market. De flest er Etter noe undesøkelse valgt jeg å ta slike kurs en individuale,  with Mr Pendington i England, der skille han ut fra de som gi et hertig kurs for indstrial laget gardiner. England  der har lang tradisjon i dette faget.Gjennom kurs, lært jeg ikke bare ferdighet,Her er noe bildet som er takk unde kurs:Jeg har lært de grunnnlengen teknik som la meg kan lett gå over til sy gardiner i morderne stil.