Referanse fra Marianne, Haslum, Bærum

Jeg har en sofa som er laget av en slektning i begynnelsen av 1900 tallet, denne har gått i arv og var blitt veldig sliten. Etter å ha sendt noen forespørsler rundt falt valget på Liu som har omstoppet og trukket om min antikke sofa.

Sofaen har blitt så utrolig fin. Studio Liu hentet inn superfint kvalitetsullstoff, servicen var super, jobben enda mere imponerende og et sluttprodukt som har blitt et klenodium. Gamle teknikker og det som kunne beholdes av gamle materialer ble bevart og til slutt fikk treverket seg en omgang med rensing og polering (uten at det ble noe ekstra på regningen for det). Vi er superfornøyde og har nå et møbel som sannsynligvis vil glede oss i 100 år til. 🙂

Fra Jan. Askerhagen, Asker

Det er ikke lett å finne noen som kan reparere en stol med et ødelagt rotting-sete. Jeg fant Studio Liu. Stolen ble som ny; et flott arbeid, levert til avtalt tid og en fornuftig pris, utført av en kompetent og elskverdig håndverker.

Fra Heidi. Leangkollen, Asker

Lina har restaurert og trukket om setene på to arvede og godt brukte stoler for oss.  Vi er veldig fornøyde med utførelsen.

Fra Munkerud Gård AS, Nordstrand, Oslo

I flere år har Lina vært våre fast møbeltapetserer. Hun har trukket stoler og sofaer fra forskjellig epoker, både i klassisk og moderne stil. Hun har også reparert flere rottingstoler for oss. Profesjonelt utført håndarbeid til fornuftig pris. Vi er godt fornøyd med hennes tjenester. Kan anbefales varmt.

Fra Tom. Holmenkollen, Oslo

Vi arvet et par sofastoler som vi ønsket å få trukket om med slitasjesterkt og lettstelt stoff siden vi har små barn. Med veiledning fra Lina, valgte vi ut ett stoff som vi var meget fornøyd med. Arbeidet er meget pent og utmerket utført.

Fra Tone. Vinderen, Oslo.

Vi kjøpte en retro sofagruppe fra Blomqvist som trengte å gi nytt liv til.  Vi fant Studio Liu.  Helt fra utvalg av stoff og til hele prosess ble det meget profft gjort.  Vi er godt fornøyde med.

Fra Torger. Ris, Oslo.

Jeg er tredje generasjon som ivaretar familiens ”Kongestol”. Tidens tann preget den, men nå er stolen klargjort for tjeneste i mange nye år. Takk til Lina Liu som har hjulpet oss med sine gode råd, solide håndverk og stødige estetikk – alt til en hyggelig pris. 4. og 5. generasjon står allerede klare og ber om å få føre familie-klenodiet videre – når den tiden kommer!

Fra Heidi. Sandvika, Bærum.

Jeg fikk anbefaling av Studio Liu fra en venninne som var meget fornøyd med Linas arbeid.  Vi har et møblement som fikk kjøpt i Italian House for over 10 år siden.  Det var på tide å gi det nytt liv. Vi ønsket å bruke det samme stoffet som originalen og Lina klarte å finne produsenten og fikk tak i akkurat det stoffet som vi ønsket oss!   Utførsel av omtrekking og service er utmerket. Vi er meget fornøyde

Fra Gry. Nittedal

Vi fant Studio Liu på internett i fjor. Vi hadde 6 gamle spisestoler som har gått i familiens arv, og noe av setene var meget slitte og med ødelagte. Vi fikk de reparert av Lina og hun trakk de om på nytt. Resultat ble akkurat som vi hadde ønsket.  I år har hun sydd alle 14 puter til vår sofagruppe på hytta.  Vi er godt fornøyde og har anbefalt henne videre til venner og bekjente.

Fra Ida. Frogner, Oslo

Jeg arvet ett par klubbstoler som var meget uslitt og setene var helt nedsunkne.  Lina fikk bygget de opp igjen og trakk om med velur stoff som jeg er veldig glad i.   Godt fornøyde.

Fra Michael, Nesbru. Asker

Studio Liu sydde mange båtputer til vår seilbåt. Hun veiledet oss og valgte ut stoff som egnet seg spesielt for båtbruk.  Vi er meget fornøyde med Linas arbeid.

Fra Ellen. Vollen, Asker

Studio Liu har trukket om 6 spisestuestoler for meg. Jeg er veldig fornøyd med utførelsen av arbeidet og god service fra Lina.