logo

Kunder Omtaler

Fra Jennifer, Skedsmoko

 • 13 mars, 2024

Jeg arvet to gamle tsjekkiske krystall lamper med store silkeskjermer fra mormor i USA. Lampene er litt i underkant 100 år gammel, og lenge lo de trist og ødelagt i en eske i kjelleren. Stoffet på skjermene var revet, utslitt og flekkete—lampene hadde ligget urørt i en eske i kjelleren- det må ha vært minst 40 siden de virket. Men alltid gikk jeg med en drøm om å restaurere dem. Jeg fant noen som kunne ta seg av den elektriske biten og sette dem i stand på norsk elektrisk kurs, men jeg var nokså fortvilet om hvem jeg skulle henvende meg til for å få reparert og restaurert de store lampeskjermene med deres spesiell fasong. Jeg fant Studio Liu etter et nettsøk og tok skjermene til Lina for en vurdering. Til min stor glede sa Lina ja til oppdraget når hun så skjermene, og hun holdt tett kontakt underveis mht til valg av stoff og passende bånd. Det måtte være riktig, og hun oppsøkte mange leverandører for å finne riktig stoff og kantbånd. Jeg ville ha det så lik mormors som mulig, og hun hjalp meg finne både stoff og kantbånd som passet de flotte gamle lampene. Det var en nokså krevende jobb å sy de store rare skjermene med et lag tynt for og et lag delikat  stoff, men hun stod på.

Til min store glede ble skjermene klar til jul, og det var en fantastisk følelse å kunne tenne mormors elegante krystall lamper i stuen vår. Litt av en reise fra en eiendom på landet i Virginia til en tradisjonell stue i et hus på et lite minibruk i Norge. Tusen tusen takk Lina – jeg ble så glad!

13 mars, 2024
Des 2023

Fra Vigdis, Slemmstad

 • Des 2023

Lina, vil bare si at jeg er meget fornøyed med stolen. Tusen takk og god jul.

Fra Ingeborg B. Jensen. Tranby

 • Okt 2023

Kjempefornøyd med jobben som ble gjort med flettearbeidet (utskifing ødlagte rotting seter) på våre gamle spisestuestoler. God, rask og pålitelig service. Kommer til og fortsette og bruke Lina😊

Okt 2023
Mai 2022

Fra Bente, Vettre

 • Mai 2022

Er meget fornøyed med resultat! ( 12 stk båt puter)

Fra Marianne, Haslum, Bærum

Jeg har en sofa som er laget av en slektning i begynnelsen av 1900 tallet, denne har gått i arv og var blitt veldig sliten. Etter å ha sendt noen forespørsler rundt falt valget på Liu som har omstoppet og trukket om min antikke sofa.

Sofaen har blitt så utrolig fin. Studio Liu hentet inn superfint kvalitetsullstoff, servicen var super, jobben enda mere imponerende og et sluttprodukt som har blitt et klenodium. Gamle teknikker og det som kunne beholdes av gamle materialer ble bevart og til slutt fikk treverket seg en omgang med rensing og polering (uten at det ble noe ekstra på regningen for det). Vi er superfornøyde og har nå et møbel som sannsynligvis vil glede oss i 100 år til. 🙂

Fra Jan. Askerhagen, Asker

 • Mai 2022

Det er ikke lett å finne noen som kan reparere en stol med et ødelagt rotting-sete. Jeg fant Studio Liu. Stolen ble som ny; et flott arbeid, levert til avtalt tid og en fornuftig pris, utført av en kompetent og elskverdig håndverker.

Mai 2022
Mai 2022

Fra Heidi. Leangkollen, Asker

 • Mai 2022

Lina har restaurert og trukket om setene på to arvede og godt brukte stoler for oss.  Vi er veldig fornøyde med utførelsen.

Fra Munkerud Gård AS, Nordstrand, Oslo

 • Mai 2022

I flere år har Lina vært våre fast møbeltapetserer. Hun har trukket stoler og sofaer fra forskjellig epoker, både i klassisk og moderne stil. Hun har også reparert flere rottingstoler for oss. Profesjonelt utført håndarbeid til fornuftig pris. Vi er godt fornøyd med hennes tjenester. Kan anbefales varmt.

Mai 2022
Mai 2022

Fra Tom. Holmenkollen, Oslo

 • Mai 2022

Vi arvet et par sofastoler som vi ønsket å få trukket om med slitasjesterkt og lettstelt stoff siden vi har små barn. Med veiledning fra Lina, valgte vi ut ett stoff som vi var meget fornøyd med. Arbeidet er meget pent og utmerket utført.

Fra Tone. Vinderen, Oslo.

 • Mai 2022

Vi kjøpte en retro sofagruppe fra Blomqvist som trengte å gi nytt liv til.  Vi fant Studio Liu.  Helt fra utvalg av stoff og til hele prosess ble det meget profft gjort.  Vi er godt fornøyde med.

Mai 2022
Mai 2022

Fra Torger. Ris, Oslo.

 • Mai 2022

Jeg er tredje generasjon som ivaretar familiens ”Kongestol”. Tidens tann preget den, men nå er stolen klargjort for tjeneste i mange nye år. Takk til Lina Liu som har hjulpet oss med sine gode råd, solide håndverk og stødige estetikk – alt til en hyggelig pris. 4. og 5. generasjon står allerede klare og ber om å få føre familie-klenodiet videre – når den tiden kommer!

Fra Heidi. Sandvika, Bærum.

 • Mai 2022

Jeg fikk anbefaling av Studio Liu fra en venninne som var meget fornøyd med Linas arbeid.  Vi har et møblement som fikk kjøpt i Italian House for over 10 år siden.  Det var på tide å gi det nytt liv. Vi ønsket å bruke det samme stoffet som originalen og Lina klarte å finne produsenten og fikk tak i akkurat det stoffet som vi ønsket oss!   Utførsel av omtrekking og service er utmerket. Vi er meget fornøyde

Mai 2022
Mai 2022

Fra Gry. Nittedal

 • Mai 2022

Vi fant Studio Liu på internett i fjor. Vi hadde 6 gamle spisestoler som har gått i familiens arv, og noe av setene var meget slitte og med ødelagte. Vi fikk de reparert av Lina og hun trakk de om på nytt. Resultat ble akkurat som vi hadde ønsket.  I år har hun sydd alle 14 puter til vår sofagruppe på hytta.  Vi er godt fornøyde og har anbefalt henne videre til venner og bekjente.

Fra Ida. Frogner, Oslo

 • Mai 2022

Jeg arvet ett par klubbstoler som var meget uslitt og setene var helt nedsunkne.  Lina fikk bygget de opp igjen og trakk om med velur stoff som jeg er veldig glad i.   Godt fornøyde.

Mai 2022
Mai 2022

Fra Michael, Nesbru. Asker

 • Mai 2022

Studio Liu sydde mange båtputer til vår seilbåt. Hun veiledet oss og valgte ut stoff som egnet seg spesielt for båtbruk.  Vi er meget fornøyde med Linas arbeid.

Fra Ellen. Vollen, Asker

 • Mai 2022

Studio Liu har trukket om 6 spisestuestoler for meg. Jeg er veldig fornøyd med utførelsen av arbeidet og god service fra Lina.

Mai 2022