Jeg har hele tiden fortsatt å utdanne meg innen faget hos mestere på verksteder i både England og i Frankrike.  Jeg følger også aktivt med på fag- og trendutviklingen i Norge og i utlandet.

Har du en sliten sofa, en gammel stol som du ønsker å få nytt liv i, eller ønsker du å fornye hjemmet ditt med for eksempel nye gardiner, sengegavl og lampeskjermer: ring meg eller send meg en e-post for befaring og pristilbud. Vi hjelper til med henting og bringing av møblene.

Møbeltapetsering er et eget fag, og for å jobbe med omstopping og omtrekking kreves det ikke bare teknikk; det er også et hardt fysisk arbeid. For å kunne gjennomføre et godt arbeid, må man gi en total vurdering av et objekt som er basert på dets stil, form og tilstand, slik at den beste avgjørelse kan tas i forhold til det arbeid som skal gjennomføres, og ikke minst med tanke på å velge ut et matchende stoff.

Ved å velge å gi nye trekk på sofaer, lenestoler og andre møbler kan du skape nytt livet til disse, samtidig som du bevarer de gamle verdiene til disse slitte, gamle møblene. De nye omstoppede og omtrukne møblene vil kunne gi deg mye glede i etterkant. 

Har du gamle stoler eller sofaer? Er du usikker på hva som skal til for å sette de i god stand og eventuelt hvor mye det vil koste? Kontakt meg gjerne.