logo
Håndlaget i Norge, Norsk nettbutikk, Kunder Omtaler translate

Interiør-søm er en del av “soft furnishing” faget som innbefatter blant annet så  kalt “window treatments”, “bedtreatments” og assesorier som puter, lampeskjerm, bordduker, spisebrikker og annet.De gamle gardinene eller trekk til putene er slitte og trenger å fornyes eller kanskje ønsker du deg noe nytt som passer bedre inn i helheten av hjemmet ditt?  Ved hjelp av nye stoffer kan du gi ditt hjem et helt nytt personlig preg.  Stil til “soft furnishing” har  forandret seg gjennom tiden, akkurat som i moteverden. Men de grunnleggende teknikkene for å sy til disse har blitt godt bevart og utviklet. Jeg har alltid vært begeistret av kultur og den lange tradisjonen av gardiner-søm faget i England. Derfor valgte jeg å dra dit for å ta en individuell læring hos en mester.

Du har behov for nye gardiner ? Med fôr eller uten, med bånd eller med maljer?  Ønsker du liftgardiner, med pil eller uten pil? Noe nye pynteputer som passer til sofaen og interiøret i hjemmet ditt? Det finnes ulike stiler, men det er sikkert en stil som passer til ditt hjem. Usikker? Kontakt meg gjerne.

Jeg benytter gardinstoff og tilbehør fra ulike leverandører og tilbyr hjemmebesøk med stoff til kunder som benytter seg av mine tjenester, mens hvis det bare dreier seg om befaring/konsultasjon så faktureres dette på timebasis. Kontakt meg gjerne.