Jeg liker utfordringer og har stor gleder av å gi møbler en ansiktsløfning. Dette  gir  en ensidige glede  både for meg og mine kunder  som der ligger min stor motivasjon som kan skaffe/bring nytt liv til objekter som fortjener det.

Jeg har hatt ulike oppdrag både eldre, nyere, store og små møbler.

Gjennom utdanning og jobberfaring i bransjen, har jeg bygget opp samarbeid nettverk inni møbel restaurering, gull forgylling, snekkeverksted.

Du har anledning til  å bestille arbeid til en gunstig pris fordi jeg importerer de fleste av råmaterialene direkte fra produsentene.

…..***************

skiftning Jordbånd:   Det kan hende  at  de gamle jordånd gikk i stykke selv om stoppen og trekk til stole er fortsatt i god stand.

Puffen:  det finne ulike funksjoner av puffen: Puffen er ganske praktiske møbel. Man kan sitterpå. Kan hviler bene på, kan bruker den som et bord, eller som en oppbevaring plass, eller rett slett bare en pynt.

.Møbel Restaurering:  Jeg gjennomføre mindre reparasjon av defekt stoler.  Ha du/dere behov for møbel restaurering, kan jeg formidle dette til en spesialist i Oslo.